HVAC-Suksess Er Innenfor Din Grep Nå

Ideler av landet der det blir veldig varmt om sommeren, er et godt kjølesystem et must. På samme måte, i regioner hvor vintrene kan være veldig kalde, er en ovn av høy kvalitet avgjørende. Det er raskt å finne det riktige HVAC -systemet for hjemmet ditt når du bruker følgende tips.

Før du kontakter folk for å hjelpe deg med å få systemet ditt fikset, må du vite hva slags system du jobber med i utgangspunktet. Finn ut merke og modell og, hvis mulig, grave ut vedlikeholdshistorikken. Dette vil gi deg beskjed om at du kan gi entreprenøren informasjonen som kan hjelpe dem.

Sørg for å be om et estimat skriftlig før du velger en bestemt HVAC -leverandør. Det er mange bevegelige brikker når det gjelder å kjøpe disse store elementene. Du vil sammenligne ikke bare kostnaden for utstyret, men også oppsettet og de totale energikostnadene.

Informer venner og familie om rabattene som er mulige via ENERGY STAR. Det er mye å spare her, så hvorfor holde disse gode nyhetene for deg selv! Du kan spare de nærmeste hundrevis av dollar i løpet av et år.

Hvis du trenger å bestemme det beste stedet å sette utendørs kompressorenheten, bør du vurdere å plassere den på et sted som er i skyggen. Hvis den suger til seg kald luft, må den jobbe mindre for å samle luften inne, noe som kan gjøre at den varer lenger.

Når det er mulig, prøv å skygge kompressorenheten utenfor. Luften på et sted som er skyggelagt er vanligvis fem til seks grader kjøligere enn luften rundt. Klimaanlegget ditt vil være opptil ti prosent mer effektivt hvis det er skygge skikkelig i sommermånedene.

Hvis du ønsker å spare penger med ditt HVAC -system, kan du vurdere å skru ned klimaanlegget om sommeren og skru ned varmen om vinteren. Hvis du tar på deg en genser på en kald dag, kan du spare massevis av penger på strømregningen, og du kan også nyte en kald drink i stedet for kraftig klimaanlegg.

Hvis du vil kjøle hjemmet ditt om sommeren uten å bruke klimaanlegget fullt ut, bør du vurdere å installere vifter i hjemmet ditt. En loftsvifte kan blåse ut varm luft mens den suger inn kald luft i kjelleren, og takvifter hjelper til med å fordele luften i rommene jevnt.

Hvis du for øyeblikket har en manuell termostat, bør du vurdere å installere en programmerbar. Du kan stille inn systemet for forskjellige temperaturer avhengig av tid på dagen og om noen er hjemme. Du kan også angi øvre og nedre temperaturinnstillinger for å tillate et behagelig temperaturområde, slik at oppvarming og kjøling ikke kommer i gang når det ikke er nødvendig.

Det er viktig å være komfortabel hjemme, uansett hvordan været er. Ingen ønsker å svelle eller skjelve fordi HVAC -systemet deres ikke fungerer som det skal. Hvis du trenger hjelp til å finne det riktige varme- og kjølesystemet for hjemmet ditt, husk bare rådene du har lest her.

Få Mer Ut Av Din HVAC

HVAC-Suksess Er Innenfor Din Grep Nå
Rull til toppen